Кухня Рецепти

Простий і смачний торт нашвидкуруч

Цей торт готується дуже швидко. Зручність цього рецепта полягає ще і в тому, що послідовність дій можна довільно міняти місцями. І при цьому торт все одно вийде дуже смачним.

14.02.2020 14:36

Для тіста: 3 яйця, 3 скл. борошна, 2 скл. цукру, 1 скл. молока, 1 ванільний цукор, 3 ст. ложки какао, 1 ч. ложка розпушувача.

Для крему: 250 мл сметани, 250 мл вершків, 250 мл йогурту, 1 скл. цукру.

Яйця збити міксером разом з цукром. Розпушувач перемішати з борошном, а краще разом просіяти. Добре перемішати. Духовку включити нагріватися на 200 градусів.

Тісто вилити у форму для випічки й поставити в духовку. Випікати до готовності.

Розрізати корж на дві частини вздовж. Для крему збити сметану з цукром і додати йогурт. Вершки для крему збити окремо і потім змішати зі сметаною масою. Кремом промазати коржі з усіх боків.

Прикрасити домашній торт на власний смак – фруктами, шоколадною або кокосовою стружкою, горіхами, глазур’ю.

Джерело