Кухня Рецепти

Плавлений сир із грибами та зеленню

Запорукою смачної страви є правильно підібраний домашній сир. Він має бути жирним.

18.06.2018 14:39

Плавлений сир із грибами та зеленню

200 г печериць, 2 яйця, по 1 ч. ложці солі і соди (без чубка!), 500 г жирного домашнього сиру, по 3 ст. ложки олії та жирної сметани (або масла – буде густішим), петрушка (або кріп, зелень часнику), перець.

  • Печериці порізати тонкими пластинами, обсмажити на олії (або маслі), посолити, поперчити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно посікти.
  • У миску викласти сир і яйця, сіль і соду, сметану (або масло). Добре змішати і перемолоти блендером.
  • Поставити на водяну баню, варити помішуючи 15 хв. Маса розплавиться і стане однорідною.
  • Зняти з вогню і додати печериці, зелень петрушки (або кріп, зелень часнику).
  • Перемішати і розлити у баночки. Густішає у холодильнику.