Оладки сиркові

Завдяки кисломолочному сирові виходять дуже ніжні, м'які та смачні оладочки. Подавати з медом, сметаною, варенням.

Оладки сиркові.

Інгредієнти:

1,5 скл. борошна (просіяти), 1 скл. кефіру, 2 яйця, 100 г кисломолочного сиру, 0,5 скл. цукру, трішки солі, 0,5 ч.л. соди.

У глибокій мисці виделкою добре розім’яти кисломолочний сир. Додати усі решту інгредієнтів і замісити тісто. Брати тісто столовою ложкою, викладати на пательню з розігрітою олією чи маслом і смажити оладки з двох боків на маленькім вогні.

Виходять дуже ніжні, м’які та смачні оладочки. Подавати з медом, сметаною, варенням.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook