Не виливайте маринад із перцю! Із нього вийде смачний соус до м’яса або салату

Якщо консервований перець з’їли, не кваптеся виливати маринад. Йому можна дати друге життя, наприклад, приготувавши з нього соус-заправку - до м’яса, салату, піци тощо.

Соус

100 г маринаду з-під перцю, 75 г майонезу, 25 г соєвого соусу, січена зелень, гірчиця, томат, сік лимона, хрін, часник, спеції за бажанням.

Такий соус можна подати до будь-якої м’ясної страви, ним можна змастити тісто для піци (під начинку) або використовувати як заправку для салату. Ще одна чудова ідея – використовувати при тушкуванні або маринуванні м’яса.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook