Кухня Рецепти

Манго з гарбуза на зиму. У випічку і як самостійний десерт

Завдяки особливому маринаду гарбуз на смак нагадує манго. Ну дуже смачний! Його можна просто їсти шматочками або додавати у випічку, торти, желе та інші десерти.

16.10.2018 13:57

Манго з гарбуза

3 кг гарбуза, 600 г цукру, 3 апельсини, 1 лимон, 15 г лимонної кислоти.

Почистити гарбуз від насіння і шкірки, нарізати кубиками. Апельсини і лимон залити окропом на 30 секунд, а потім також нарізати кубиками. Усе змішати, додати цукор і лимонну кислоту, залишити на 3–4 години.
Потім розкласти суміш в півлітрові банки, простерилізувати 30 хвилин. Закрутити і вкутати на добу.