Малосольні огірки на мінеральній воді

Швидкий спосіб приготування хрумких малосольних огірочків.

Малосольні огірки на мінеральній воді

900 г огірків, 3 ст. ложки солі, 3 зубці часнику, газована вода, 3 лаврових листки, по півпучка кропу і петрушки.

  • Огірки добре помити, замочити в холодній воді на декілька годин.
  • На дно дволітрової банки покласти лавровий листок, половину зелені, часник, зверху викласти огірки, знов зелень і насипати сіль.
  • Огірки залити в декілька заходів мінеральною водою (щоб вони були повністю накриті).
  • Потім накрити їх кришкою і залишити при кімнатній температурі на 4 год, потім сховати в холодильник.
Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook