М’ясо апетитним зробить цукор. Секрети приготування м’ясних страв

Під час приготування м’ясних страв дуже важливо дотримуватися технології, інакше м’ясо може вийти гумовим і сухим.
  • Використовуйте винятково рафіновану олію для смаження м’яса і риби. Її кількість має становити приблизно 8% від маси основного продукту.
  • М’ясо соліть наприкінці приготування.
  • Щоб на м’ясі утворилася рум’яна шкірочка, перед смаженням треба посипати його цукровою пудрою.
  • Золотиста скоринка з панірувальних сухарів вийде, якщо м’ясо або рибу змастити збитим яйцем, а потім обваляти в сухарях.
  • У процесі смаження м’ясо не слід часто перевертати.
  • М’ясо старих тварин попередньо замаринуйте – воно буде соковитішим.
  • М’ясо і котлети кладіть тільки на добре розігріту сковороду – вони будуть соковитими.
  • Обсмажуючи рибу, покладіть на сковороду шматочки сирої картоплі, тоді не буде неприємного запаху.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook