Кухня Рецепти

Короп, запечений у своєму соку

Для тих, хто на дієті, такий короп стане улюбленою стравою. Тут немає нічого смаженого, жирного, калорійного чи шкідливого. Тільки натуральна смакота.

05.05.2017 08:47

Інгредієнти:
На 4 порції: 4 свіжих коропа, 1 лимон, італійські трави, 4 невеликі морквини, цибулина, сіль, чорний перець.

Коропів випатрати і ретельно помити. Моркву почистити і крупно натерти., змішати з дрібно порізаною цибулею, додати дрібку сухого кропу, сіль, 3–4 горошини чорного перцю. Ретельно перемішати і начинити рибу овочевим фаршем. У кожну додати трохи лимонного соку.

Потім з двох боків пересипати рибу італійськими травами., сіллю, чорним меленим перцем. Зверху покласти по шматочку лимона і збризнути лимонним соком. Загорнути кожну рибину у фольгу і поставити запікатися на 30–40 хв. За 10–15 хв до готовності привідкрити фольгу, щоб риба запеклася.