Кабачкова ікра “Смак дитинства”
- 1,7 кг почищених кабачків, 1 скл. (250 мл) олії, 300 г моркви, 0,5 кг цибулі, 4 ст. ложки томатної пасти, 1,5 головки часнику (6 зубків).
Усе з’єднати і тушкувати 30 хв. Збити блендером, додати приправи: 2,5 ч. ложки солі, 1 ст. ложка цукру, 1 ч. ложка неповна солодкої паприки, 1/3 ч. ложки чилі. 10 хв протушкувати, додати 1 ст. ложку оцту. Розмішати добре, розкласти в банки і закрутити. Вкутати до охолодження.
Читайте також:
- Консервований салат “Кабачки по-корейськи”
-
Салат на зиму “Кабачки з сардиною”. Закриваю вже третій рік по три порції!
Рецепт і фото Ганни Пилипюк. Відео приготування можна переглянути тут:
Post Views: 50