Консервована борщова заправка. 15 хвилин – і каструля червоного борщу готова!

Завжди роблю дві порції цієї борщової заправки. І взимку вона як знахідка у погребі! Раз-два - і обід готовий!

Консервована борщова заправка

3 кг буряку, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 1 кг червоного перцю, 1 кг помідорів, 1 скл. цукру (200 г), 3 ст. ложки солі, 1 скл. олії, 125 мл оцту (9%).

Овочі помити, шарами покласти в каструлю в такій послідовності: цибуля півкільцями, буряк крупно потертий або як на корейську моркву, морква потерта як буряк, перець тонкою соломкою, помідори кружальцями. Додати сіль, цукор, олію, оцет, варити на маленькому вогні, все помішати, і як пустить сік, варити 25 хв. Гарячим розкласти у стерильні півлітрові банки (12 штук) і закрутити.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook