Сирник, який не приїдається ніколи. Рецепт, за яким печу багато років

Рецептів сирників багато, перепекла і я безліч різних. Він не проїдається ніколи. Хочу поділитися рецептом сирника, який печу багато років.

Сирник

Форма 20Х35 см. Склянка 250 мл. Тісто: 3 скл. борошна, 1 п. маргарину, 2 яйця, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки сметани, 3 ст. ложки кефіру, 2 ст. ложк какао, 0,5 п. розпушувача.
До борошна додати розпушувач і перетерти його з маргарином. Додати цукор, яйця, сметану, кефір та какао та замісити тісто. Ділити тісто на 2 частини, одну в морозилку, а другу викласти на застелену пергаментом форму.
Сир: 1 кг сиру (перемолоти), 8 жовтків, 1,5 скл.цукру (жовтки збити з цукром), 100 г масла, 4-5 ст. ложок манки (все вимішати), додати 8 білків, збитих до стійкості.
Викласти сир на тісто у формі, зверху потерти тісто з морозилки. Пекти 1,5 год при 170 ОС. На цих фото сирник із половини порції у формі діаметром 26 см.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook