Кухня Рецепти

Компот “Мохіто” з аґрусу на зиму. Рецепт – бомба!

Це найсмачніший компот, який я будь-коли пила! Торік закрила його 5 банок і пошкодувала, що так мало. Цього року закрию банок з 20! Напій виходить свіжий, насичений, оригінальний! Бомба!

19.06.2019 15:14

Компот “Мохіто” з аґрусу на зиму

На 3-літрову банку: 0,5 л аґрусу (можна трошки більше), 1 скл. цукру, 2 скибки лимона,3-5 невеликих гілочок м’яти.

Аґрус помити, хвостики можна не відрізати. У чисту 3-літрову банку насипати аґрус, покласти м’яту і лимон (або лайм, або 1 ч. ложку лимонної кислоти), залити доверху окропом, накрити кришкою, залишити на 15-20 хв. Воду злити, закип’ятити. У банку насипати цукор, залити по вінця окропом, закрутити, закутати на 2 доби ковдрою.