Картопляні ковбаски з м’ясом. Такі смачні, що всі просять добавки!

Мені дуже подобаються ці ковбаски! Я їх завжди готую, коли з'їжджається родина. І хоч м'яса треба тільки один кілограм, ковбасок виходить багато!

Картопляні ковбаски з м’ясом

1,5 кг почищеної картоплі, 1 кг свинини (найкраще – шиї), 2 цибулини, 2 ч. ложки солодкої паприки, сіль, перець, кишки. Також можна додати 300 г печериць.

Дрібно порізати м’ясо, картоплю крупно потерти і віджати сік. Додати потерту цибулю, перемішати з сіллю і спеціями. За допомогою спеціальної насадки наповнити кишки і сформувати ковбаски. У кількох місцях проколоти голкою. Скласти у деко, на дно налити трішки води і запікати 40 хв при 180 ОС.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook