Кухня Рецепти

Кабачки в беконі з часником та сиром

Таку закуску можна подавати як в гарячому, так і холодному вигляді. Вона підійде не тільки для повсякденного меню, але і для святкового застілля. Овоч у поєднанні з іншими інгредієнтами набуває нового яскравого смаку. Та й в цілому страва виходить дуже ароматною і соковитою.

02.08.2019 00:08

Кабачки в беконі з часником та сиром

Інгредієнти: 1-2 кабачки, 200 г бекону, 3-4 зубчики часнику, 100 г твердого сиру, 60 г борошна, 75 г олії, сіль і перець (за смаком).

Очищені від шкірки кабачки нарізати брусочками. Потім обваляти їх у борошні, посипати сіллю і перцем. Перемішати. Обсмажити кабачки на сковороді в олії до рум’яного кольору.

Обсмажені брусочки викласти в миску і посипати подрібненим часником (використати приблизно 3/4 частини часнику).

Сир нарізати невеликими брусочками. Грамів 10-15 залишити для посипання перед запіканням.

Взяти по 2 шматочки кабачка, між ними покласти сир і обгорнути смужкою бекону. Зробити так з іншими брусочками. Покласти “рулетики” у форму, змащену олією. Посипати залишками часнику і сиру, натертого на тертці.

Запікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин.