Домашня ковбаса “Галицька”. смакує гарячою і холодною

Недавно спробувала в гостях домашню ковбаску і відразу влюбилася в неї. Вона така, як подають в гарних гуцульських ресторанах. Випросила рецепт. Трохи вдосконалила його. Тепер ця ковбаска усім моїм рідним і гостям смакує!

Домашня ковбаса “Галицька”

1,5 кг свинини, 400 г сала (можна 600 г), 1,5 ст. ложка солі, 1 ст. ложка чорного меленого перцю, 2 головки часнику.  Можна додати 2 ст. ложки гірчиці в зернах. 

М’ясо порізати шматочками 1Х1 см, сало маленькими кусочками, додати сіль, перець, розчавлений часник і трохи води або бульйону. Наповнити кишки і відставити в холод на добу. Відварити у воді після закипання 30 хв, потім запекти в розігрітій духовці до 180 ОС ще 30 хв.
Така ковбаса смакує і холодною, і теплою.

Рецептом поділилася Надія Бурка

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook