Кухня Рецепти

Домашній лікер “Бейліс”. Смачно і пити, і морозиво поливати, і коржі просочувати, і в креми додавати

У нашій сім’ї “Бейліс” люблять всі: і мама, і сестра, і я. Його любимо смакувати з кавою і поливати морозиво. А який смачний крем для торта з ним виходить! А ще бісквітні коржі можна просочувати… Один мінус – його ціна! Тож якось вирішила поекспериментувати і приготувала “Бейліс” сама. Вийшов супер, тепер не купую!

19.05.2020 11:53

Домашній “Бейліс”

400 мл сирого згущеного молока, 400 мл вершків 10 % (або молока), 1 ч. ложка какао, 2 ст. ложка розчинної кави, ванілін, 300-400 мл горілки.

Закип’ятити вершки, какао і ваніль, перемішати з кавою, охолодити. Якщо є грудочки – процідити.
Збити зі згущеним молоком та горілкою. Настояти добу в холодильнику. Зберігається близько 2 тижнів в холодильнику.

Читайте також: