Брускета з помідорами і базиліком

Замість українського бутерброду іноді кортить спробувати щось незвичайне, але таке, аби продукти були доступні. Така брускета - ідеальний варіант.

Інгредієнти:
Чіабата або багет, 2–3 зубці часнику, 2–3 помідори, базилік, сіль, перець, оливкова олія.

Хліб порізати навскоси скибками, добре підсмажити з двох сторін на сухій сковороді-гриль, на грилі або в духовці, натерти зубцем часнику. Порізати помідори середніми кубиками (можна заздалегідь ошпарити окропом і зняти шкірку), додати посічений часник, сіль, перець, подрібнене свіже листя базиліку, оливкову олію холодного віджиму, перемішати, залишити на 5–10 хв за кімнатної температури. Можна додати подрібнені маслини, болгарський перець (ошпарити окропом і зняти шкірку або запекти). Викласти на брускети, прикрасити базиліком.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook