Абрикосово-апельсиновий компот
1 відро абрикосів, 1 кг апельсинів.
Фрукти перемолоти. У 3-літрову банку класти по 1 скл. мелених фруктів та 1 скл. цукру, залити крутим окропом. Закрутити, вкутати до охолодження.
Абрикосово-апельсиновий компот
1 відро абрикосів, 1 кг апельсинів.
Фрукти перемолоти. У 3-літрову банку класти по 1 скл. мелених фруктів та 1 скл. цукру, залити крутим окропом. Закрутити, вкутати до охолодження.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.