Запечені яблука
- Яблука, сир, сметана або йогурт, родзинки, горіхи, мед, апельсинова паста або цедра, кориця, цукор за смаком.
Яблука вимити, вирізати серцевину. Сир розім’яти виделкою або товкачем для картоплі, додати трохи сметани або йогурту до пастоподібної консистенції, додати цукор за смаком, апельсинову пасту або цедру, родзинки. Половину яблук наповнити сирною начинкою, інші – сумішшю родзинок, горіхів і кориці.
Викласти у форму для запікання, за бажанням додати кілька слив для аромату. Запікати при 200°C приблизно 30 хвилин до готовності. Готові яблука полити медом, присипати горіхами.
Рецепт і фото Тетяни Петришиної
Радимо також прочитати:
- Незвичайне сирне печиво з яблуками
-
Печиво з яблуками: ззовні хрустке, а всередині – ніжне
Post Views: 297