Рулетики з картоплею
Шматок свинини (десь 800 г, рівний, як для відбивних, 3 ст. ложки майонезу, 2 великі картоплини, сіль, перець.
Свинину порізати, як на відбивні, кожен шматок відбити, перемішати з майонезом і спеціями, дати постояти 1 год. Картоплю почистити, порізати брусочками, залити окропом, посолити, довести до кипіння, проварити 1 хв, зцідити. Тепер на кожну відбивну (можна посипати посіченою зеленню) на вужчий край покласти по кілька брусочків картоплі, загорнути рулетиком, закріпити зубочисткою. Розігріти сковороду, обсмажити на великому вогні до золостистої скоринки. Скласти вссі рулетики у форму, на дно налити бульйон або соус (можна сметану розвести з водою і додати спеції) шаром близько 1 см (щоб рідина не діставала до картоплі), накрити кришкою або фольгою, готувати 20 хв при 180 ОС, потім зняти фольгу або кришку і зарум’янити.