При правильному зберіганні, вони добре перенесуть зимівлю до наступного врожаю. Волоські горіхи добре зберігаються як у шкаралупі, так й очищені від неї. У першому варіанті вони краще переживуть зимівлю та не втратять своїх корисних й смакових властивостей. А ось у другому — горіхи зберегти важче. В такому випадку їх необхідно покласти у холодильник або морозильну камеру.
Підготуйте зручну ємність, краще пластиковий контейнер або ж пакет для заморозки.
Якщо горіхи в шкаралупі, переберіть їх та очистьте від зайвої шкірки. Покладіть у зручну ємність та закрийте кришкою. Зберігати в такому вигляді продукт потрібно при температурі від -5 до +10 градусів. Так вони можуть зберігатися протягом одного року.
Якщо зберігаєте горіхи в очищеному вигляді, тоді термін зберігання скорочується до одного місяця. Їх необхідно покласти в пластиковий контейнер, щільно закрити кришкою та поставити в холодильну камеру.
Щоб зберегти горіхи довше, приблизно на 3-4 місяці, розкладіть їх порціями по пакетах для заморозки, позбавтеся зайвого повітря та покладіть в морозильну камеру.