Запечена риба
Взяти рибу (у мене товстолоб 2 кг) почистити добре, вимити, скропити соком лимона всю рибу і в середині також, натерти сіллю і перцем, зробити пару надрізів і вкласти в них скибочки лимона, а всередину покласти гілочку петрушки, порізану кубиками цибулю і моркву, нарізану кільцями. Замотати рибу в фольгу, викласти на деко та запекти рибу в духовці при температурі 180 ОС 1 годину, тоді фольгу розрізати зверху і ще допікати рибу, хвилин 15-20 до рум’яної скоринки.
Рецепт і фото Ганни Пилипюк
Спробуйте також приготувати:
-
Найшвидша вечеря – печена скумбрія з ароматом копченостей. Секрет – у маринаді!
-
Соковитий короп, запечений у сметанному соусі
Post Views: 76