риба печена

Як просто і смачно запекти рибу

Печена риба - одна з найпростіших і найшвидших страв, а виходить не тільки смачно, а й презентабельно. Має гарний вигляд навіть на святковому столі!

Запечена риба

Взяти рибу (у мене товстолоб 2 кг) почистити добре, вимити, скропити соком лимона всю рибу і в середині також, натерти сіллю і перцем, зробити пару надрізів і вкласти в них скибочки лимона, а всередину покласти гілочку петрушки, порізану кубиками цибулю і моркву, нарізану кільцями. Замотати рибу в фольгу, викласти на деко та запекти рибу в духовці при температурі 180 ОС 1 годину, тоді фольгу розрізати зверху і ще допікати рибу, хвилин 15-20 до рум’яної скоринки.

Рецепт і фото Ганни Пилипюк

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook