Тюфтельки у соусі
- 300 г фаршу, 0,5 скл. рису, 2 цибулини, 1 зубець часнику, 3 ст. ложки томатного соусу, 3 ст. ложки сметани, 300 мл води, сіль, перець.
Рис відварити. До фаршу додати яйце, потерти чи змолоти цибулю, часник, сіль, перець. Вимішати з рисом. Формувати кульки, обкачати їх у борошні і обсмажити з двох сторін на сковороді в невеликій кількості олії. Скласти в посудину чи деко. Окремо підсмажити цибулину, порізану кубиками. Додати томатний соус, сметану, додати воду, перемішати. Цією сумішшю залити тюфтельки і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30-40 хв. Орієнтуйтеся на свою духовку. Деко я накриваю зверху фольгою.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо переглянути також інші рецепти:
- Тюфтелі в сирному соусі з грибами
- Ліниві голубці, які не поступаються справжнім, тільки готувати швидше
Post Views: 25