Три перевірені роками рецепти тіста для печива “Горішки”

"Горішки" зі згущенкою люблять усі! Рецептів цього печива є дуже багато, у кожної господині - свій. Ми зібрали найкращі перевірені роками рецепти тіста.

На смальці

1 скл. смальцю, 0,5 скл. масла, 1 скл. сметани, 1,5 скл. цукру, 2 яйця, 0,5 ч. ложки соди.
Смалець перетерти з борошном, додати цукор, потім сметану, яйця і соду. Добре прожарити форму для першого разу з жиром. Якщо форма холодна, то перші пристануть.Виходять м’якенькі, пісочні. Рецепт Наталі Якобчук

На майонезі

2 яйця, 1 скл. цукру, 200 г маргарину, одна найменша пачка майонезу (200 г), 1 ч. ложка соди погашеної оцтом, борошно.
2 яйця збити з 1 скл. цукру, 200 г маргарину розтерти з борошном (підмерзлий маргарин потерти), одна найменша пачка майонезу, 1 ч. ложка соди погашеної оцтом. Підсипаючи борошно, замісити еластичне тісто. Рецепт Оксани Колинчук

На варених жовтках

5 варених жовтків, трошки цукру, 1 п. маргарину, 3 скл. борошна, 3-4 ст. ложки сметани, дрібка соди. 

5 варених жовтків, трошки цукру, разом перемішати. 1 п. маргарину перетерти з 3 скл. борошна, додати 3-4 ст. ложки сметани, дрібку соди. Замісити, потримати тісто хоч 1 год в холодильнику.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook