Тортеліні у бульйоні. Набагато смачніше за пельмені!

Тортеліні нагадують маленькі пельмені, куточки яких з’єднують, щоб утворилося кільце. Італійці кажуть, що тортеліні за формою нагадує бутон троянди або пупок Венери. А до чого вони смачні! Куди там пельменям!

Тортеліні у бульйоні

Для бульйону: по 300 г яловичини і курятини, 150 г кісток, по 1 цибулині, морквині і кореню селери.

Для тіста: 2 яйця, 200 г борошна, 1-2 ч. ложки олії.

Для начинки: 100 г фаршу, по 50 г копченого м’яса, вареної ковбаси і твердого сиру, мускатний горіх.

Зварити бульйон: м’ясне скласти у каструлю, залити 2 л холодної води, довести до кипіння, зняти пінку, варити під кришкою на малому вогні 4 год, посолити. Замісити тісто, накрити плівкою, залишити на 30 хв.

Для начинки: фарш посолити й обсмажити у невеликій кількості олії, злити зайву рідину, додати решту складників, перемолоти блендером. Розділити тісто на 8 частин, одну дуже тонко розкачати (решту накрити рушником, щоб не сохла) смужкою шириною 6 см, розрізати квадратами 3х3 см. На кожен викласти ¼ ч. ложки начинки, накрити половинкою квадратика, щоб утворився трикутник. Защипати краї, обгорнути навколо середнього пальця і защипнути, щоб утворилося кільце. Викласти тортеліні у киплячий бульйон, варити 3 хв, доки спливуть. Подавати разом із бульйоном, посипавши тертим сиром.

 

Спробуйте також приготувати:

Курячий суп з часниковими рулетиками

Рецепт супу з грибними пельменями

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook