Торт “Вишня в шоколаді”. Гарно, смачно і швидко

Цей торт приготувати дуже швидко, а смак вас просо вразить. Він в міру солодкий, зовсім не нудний і просто тане в роті.

“Вишня в шоколаді”

Коричневі коржі. 3 яйця, 1 скл. цукру, 150 г маргарини, 1 ч. ложка соди (погашеної оцтом), 1,5 скл. борошна, 5 ст. ложок какао. (З цього має вийти два коржі).

Бісквіт: 3 яйця, 3 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки борошна, 1 ч. ложка розпушувача,

Додатково: 0.5 л вишень у власному соку, 300 г шоколаду (розвести молоком – приблизно 6 ст. ложок)

Крем: 400-450 г масла, 1 скл. пудри, 1 скл. кип’яченого молока, лимонний сік.

Коричневі коржі: яйця збити з цукром. Додати розтоплений маргарин, борошно, какао, соду з оцтом. Пекти до готовності два таких коржі.

Бісквіт: білки збити з цукром, по одному додати жовтки, в кінці додати борошно з розпушувачем. Легко вимішати. Пекти до сухої палички.

Крем: масло збити з пудрою, повільно вимішати з молоком і збивати. В кінці додати трошки лимонного соку

Зібрати торт

Бісквіт порізати на вісім смужок. Коричневий корж змастити кремом, викласти чотири смужки.  Між смужками викласти вишні й полити їх шоколадом. Змастити кремом. Тепер на вишні викласти смужки бісквіту, а між смужками – вишні. Полити шоколадом вишні. Змастити кремом і накрити другим коричневим коржем. Прикрасити торт за бажанням.

Рецепт і фото Оксана Бондарук 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook