Якщо шукаєте рецепт торта, який сподобається вам, вашим рідним і гостям – печіть “Орео”. Він суперовий!
Торт “Орео”
- Форма 18 см.
- Коржі: 5 яєць, 130 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 20 г масла, 90 г борошна, 30 г какао, 1 ч. ложка розпушувача.
- Крем-чіз: 900 г сиру, 300 г масла, 100 г сметани, 150 г цукрової пудри.
- 18 шт. печива “Орео”.
- Глазур: 50 г шоколаду, 2 ст. ложки олії.
Білки збити в піну, додати цукор і ваніль, збити до стійкості. Додати жовтки, збити, додати розтоплене масло, збити. Додати борошно, розпушувач, какао, швидко збити. Викласти у застелену форму, пекти при 180 ОС 30 хв, Коли охолоне, розрізати навпіл, просочити водою з цукром. Можна пекти окремо два коржі. Я печу у формі 26 см два окремі бісквіти на 3-4 яйця.
Сир зі сметаною збити блендером до однорідності. Поступово додавати сир і збити. Сир і масло мають бути однакової кімнатної температури!
Торт складати у кондитерському кільці або формі. 1/3 крему відкласти для прикрашання. Корж, решта крему, втопити 10 шт. печива “Орео”, розрівняти крем, накрити другим коржем, притиснути. Поставити на кілька годин у холодильник. До крему, що залишився, додати 4 подрібнені печива, перемішати, покрити торт, поставити у холодильник. Полити розтопленим з олією шоколадом, щоб утворилися патьоки, прикрасити печивом.
Рецепт Лілії Цвіт. Пекла і фотографувала Мар’яна Бородовська
Радимо також приготувати інші торти “Орео” за перевіреними рецептами від господинь:
- Орео-торт: чотири рецепти десертів з улюбленим печивом
- Чізкейк з розкішним шоколадним бісквітом, чорницями та “Орео”-мусом