Торт на сковороді за 30 хвилин
- 3 яйця, 150 г цукру, 100 мл олії, 200 мл молока, 1 п. ванільного цукру, 140 г борошна, 3 ст. ложки какао, 1 ч. ложка розпушувача.
- Крем: 400 мл сметани, пудра за смаком.
Яйця збити з цукром вінчиком, додати олію і молоко, перемішати до однорідності. Вкінці додати борошно, розпушувач і какао. Тісто як густа сметана. Готувати на сковорідці під кришкою з каплею олії з обох сторін до готовності. У мене вийшло 8 коржів.
Крем збити за допомогою міксера. Перекласти торт, дати настоятися в холодильнику кілька годин. Прикрасити за бажанням.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Радимо також приготувати:
- Шокоторт на сковороді: швидко, дешево і без заморочок
- Торт на сковороді: дуже смачний і легкий у приготуванні