Торт “Капучино”
Для бісквіту: 110 г борошна, 160 г цукру, 20 г какао + 20 г капучіно (або 40 г какао), 36 г крохмалю, 4 яйця, 1 ч. ложка розпушувача, 50 г масла, 50 г води.
Для крему: 250 г масла, 150 г згущеного молока, 100 м молока, 2-3 ст. ложки капучино.
Для просочування коржів: 1 ст. ложка кави, 1 ст. ложка цукру, 200 мл води. Форма 20 см.
Білки збити, додати поступово цукор збити, потім жовтки, ще раз збити. Сухі інґрідієнти змішати разом, просіяти крізь сито в збиті яйця, легенько вимішати. В кінці поступово додати гаряче масло розтоплене з водою, легенько вимішати. Пекти приблизно 50 хв.
Коли встигне, розрізати на 3-4 коржі. Просочити, перемазати кремом.
М’яке масло збити, додати згущене молоко збити, поступово влити капучіно, розведене в теплому молоці, гарно збити. Крем дуже смачний.
Рецептом поділилася Тетяна Романців