Інгредієнти:
500 г спагеті, 4 помідори, 100 г тунця в олії, 0,5 пучка петрушки, 0,5 дрібно порізаної цедри лимона, 4 ст. ложки оливкової олії, перець, сіль.
Спагеті відварити «al dente» («на зуб»), щоб залишилися пружними, твердуватими. Варити у великій кількості підсоленої води, відцідити.
Помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки та насіння і порізати невеличкими шматочками. Часник роздавити ножем. Петрушку подрібнити.
Тунець відцідити від олії та розділити на маленькі шматочки.
На сильно розігрітій сковороді підсмажити часник, додати тунець, помідори і трошки перцю. Смажити на малому вогні 10 хв. Додати зварені спагеті та смажити на малому вогні 4 хв, відтак добре перемішати.
Подавати, присипавши подрібненою петрушкою і лимонною цедрою.