Суші-торт викладається шарами і подається з соєвим соусом, імбиром або васабі. Кількість шарів – за бажанням.
Для приготування знадобляться: 2 скл. рису, 1 упаковка сиру «Філадельфія», 1 огірок, 250 г червоної риби, 2 листи норі, соєвий соус
Рис відварити, заправити сіллю, цукром і оцтом. Огірок порізати тонкими слайсами. Сир змішати з соєвим соусом.
Салат слід формувати в рознімній формі. На дно викласти листи норі – якщо потрібно, їх слід підрізати. Викласти рис і промастити його кремом, невеликою кількістю (сир з соєвим соусом).
Зверху покласти слайси огірка, на них – шматочки риби, лист норі і рис, крем. На крем – огірок і рибу. Прикрасити і поставити в холодильник на кілька годин.
А якщо вам ніколи возитися з приготуванням суші-торта, просто замовте смачні страви із доставкою додому у SUSHI MASTER