Солені (квашені) огірки з гірчицею під капроновими кришками

Це мої улюблені огірочки: вони в міру солоні, хрумкі, ароматні. А завдяки гірчиці - не перекисають і добре зберігаються всю зиму.

Солені (квашені) огірки з гірчицею

На 3-літрову банку: 3 листки вишні, 3 листки смородини, 1-2 парасольки кропу, 2 лаврових листка, 3 зубці часнику, 0,5-1 листочок хрону, огірки, 200 г солі.

На дно 3-літрової банки на дно покласти листя, далі викласти огірки, висипати сіль і залити холодною водою, трохи збовтати. Залишити на добу. Всю воду злити, збовтуючи банку, щоб на дні не залишилося солі. Залити огірки чистою холодною водою, зверху покласти 1 ст. ложку сухої гірчиці, закрити капроновою кришкою та опустити в погріб.

Рецепт Валенитини Нєсвєтової

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook