Соковиті курячі відбивні з начинкою. Одну з’їв – і наївся

Начинку можна робити будь-яку. Головне – щоб вона під час смаження не витікала.

Соковиті курячі відбивні з начинкою

400 г курячого філе, 3 яйця (2 варені, 1 сире), 6 ст. ложок панірувальних сухарів, 4 ст. ложки борошна, по 1 ст. ложці масла і сметани, 1 ч. ложка гірчиці, петрушка, сіль, перець.

  • Куряче філе помити, просушити паперовим рушником, зробити надріз уздовж, але не до кінця, розгорнути. Філе відбити, посипати сіллю і перцем.
  • У мисці змішати варені яйця, нарізані кубиками, нарізану зелень, гірчицю, сметану, розм’якшене масло, сіль і перець. Можна додати подрібнену цибулю-порей.
  • На одну сторону кожного відбитого філе викласти начинку, накрити другою стороною філе.
  • Взяти 3 тарілки: в одну насипати борошно, в другій – збити яйце, у третю – панірувальні сухарі.
  • Спочатку добре обваляти відбивні з двох боків у борошні, потім занурити у збите яйце, після цього – у панірувальні сухарі.
  • Обсмажити відбивні на розігрітій сковороді в олії з двох боків.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook