Смачне лікування інжиром

Їжте інжир щодня і результат вас здивує!

Замість аспірину

Ефірна олія, що знаходяться в інжирі, нормалізує склад крові і не дає їй загуснути (не потрібно пити «розріджувачі» аспірин: краще їсти інжир – протягом місяця всього по 1 плоду в день, а через місяць повторювати курс.

Покращує роботу мозку

Інжир рекомендується вживати людям, чия робота пов’язана з інтелектуальними навантаженнями і творчістю – художникам, композиторам, письменникам і поетам, і підприємцям – їм теж дуже принципово творче мислення.

При високій температурі, ангіні, інфекціях порожнини рота, бронхіті

1 ст. ложку подрібненого інжиру залити 2 скл. окропу, 10 хв. кип’ятити на малому вогні; остудити, процідити, приймають 4 рази на день.

Втома, слабкість, нервове виснаження

Склянкою теплого молока залити 4-5 ягід, настояти, розтерти, їсти 2-4 рази в день.

Сечокам’яна хвороба, цистит, пієлонефрит, болі при сечовипусканні

Інжир (3-5 ягід) залити 200 мл окропу, 5 хв. кип’ятити на повільному вогні, потім добре розімнути ягоди. Приймати окремо від їжі, протягом дня.

Загальнозміцнювальний салат з інжиром

Якщо замість бутербродів і яєчні з’їсти вдень ​​салат з інжиром, ви довго будете ситими, а серцю буде легше справлятися з навантаженнями.

Інжир – 300 г, чорнослив – 150 г, мигдаль – 2,5 ст. ложки, кефір – 1 склянка, цедра апельсина.

Чорнослив замочити, потім промити разом з інжиром і тонко порізати. Мигдаль обшпарити окропом, зняти шкірку і подрібнити. Все перемішати, посипати апельсиновою цедрою і залити кефіром. Цукор краще не додавати.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook