Слоєні рогалики на смальці, сметані і маргарині. Мегарецепт!

Фішка цих рогаликів у тому, що вони виходять наче з листкового тіста. А насправді готуються дуже просто, без заморочок. Рецепт чудовий!

Слоєні рогалики з повидлом

Тісто: 100 г маргарину, 100 г смальцю, 100 г сметани, 3 яйця,
1 ст. ложка оцту, 400 г борошна.
У ємкість для приготування додати борошно, холодний маргарин та смалець, перемішати до утворення крихти, додати сметану, яйця, оцет, замісити м’яке тісто, загорнути в харчову плівку, поставити в холодильник на 3 год. Дістати тісто із холодильника поділити на 3 частини. Кожну частину розкотити в коло, порізати на сектори, викласти густе повидло, скрутити рогалики. Викласти на деко, застелене пергаментом, випікати при температурі 200 ОС до рум’яної скоринки.
Рецепт і фото Магдалини Шершун

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook