Слойоні рогалики
- 2 скл. борошна, 200 г маргарину, 2 ст. ложки цукру, 3 яйця (жовтки – у тісто, білки – в начинку), 1 скл. (250 мл) сметани. Розпушувача не треба.
- Цукрова пудра для посипання.
Борошно перетерти з маргарином, жовтки розколотити зі сметаною. Борошна можна додати трошки більше, якщо треба. Білки збити з цукром. Тісто розділити на 4 -5 частин. Тісто розкотити в коло, порізати на трикутники-сегменти. Кожен змастити білком (можна ще посипати посіченими горіхами) і скрутити рогалики. Випекти у духовці при 180 градусах до готовності. Гарячі обваляти у цукровій пудрі.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Радимо також інші перевірені рецепти рогаликів:
- Рогалики на мінеральній воді: рецепт – люкс!
- Рогалики на олії (дріжджове тісто, якому не треба сходити)
Post Views: 57