Шинка у мікрохвильовці. Швидка, смачна, соковита і ніякого брудного посуду!

25 хвилин – і печене м'ясо готове! Це найшвидший спосіб приготування! Воно виходить соковите, ароматне. Таке м'ясо можна їсти одразу гарячим або охолодити, тоненько порізати і використовувати для бутербродів, салатів або у м'ясну нарізку.

Шинка у мікрохвильовці

500 г свинини (краще жирної). Сіль, 1 ст. ложка гірчиці, 1 ст. ложка соєвого соусу, суміш перцю, 2 зубці часнику, морква.

М’ясо помити, нашпигувати брусочками моркви. Змішати все для маринаду, натерти м’ясо. Покласти у рукав для запікання, зав’язати краї, покласти на ніч у холодильник, щоб промаринувалося. Далі перекласти м’ясо у скляну форму для мікрохвильовки і готувати 25 хв при потужності 600 Вт. Стежте за часом, щоб не пригоріло і не пересушилося.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook