Розморозьте камеру
Для цього покладіть в морозильну камеру пластикову пляшку з гарячою водою або навіть декілька. Так лід розтане значно швидше.
Обробіть камеру
Коли морозильна камера повністю очищена та суха, то на поверхню нанесіть гліцерин й ватним диском обробіть всю площу. Так лід утворюватиметься значно повільніше.
Зберігання продуктів
Прослідкуйте, щоб всі продукти в холодильнику зберігались в щільно закритому посуді, щоб волога не випаровувалась й не намерзала знову.
Перевірте герметичність
Для цього аркуш паперу затисніть закривши дверцята та спробуйте вийняти його. Якщо папір легко виймається, то камера не герметична. В такому разі потрібно викликати на допомогу майстра, щоб замінити гумову стрічку й усунути недолік.
Post Views: 26