Інгредієнти:
Риба (лосось, форель або судак), картопля, морква, цибулина, оливки без кісточок, 1 ст. ложка томатної пасти, мариновані або квашені огірки, лимон, спеції, олія, сіль.
Рибу промити, нарізати великими шматками. Закип’ятити воду, покласти рибу і варити до готовності. Бульйон процідити, з риби вийняти кістки. У бульйон покласти нарізану кубиками картоплю і кружальцями моркву. Цибулю подрібнити, посмажити її трошки на олії, додати томатну пасту і декілька ложок бульйону, протушкувати близько 5 хв. Огірки нарізати кружечками і теж протушкувати їх трошки у бульйоні. У каструлю, де вариться картопля і морква, додати цибулю, огірки і нарізані оливки.
Варити ще 5 хв. Додати рибу, спеції і потримати на вогні ще близько 5 хв. Подавати з лимоном (за бажанням).