рулет

Рулет з полуницею

Дуже смачний рулет. Швидко печеться, що швидко з'їдається! У сезон приготуйте з полуницею - це ідеальне поєднання!

Рулет з полуницею

  • Тісто: 5 яєць, 150 г цукру, 150 г борошна, 1 ч. ложка розпушувача.
  • Крем: 200 г вершкового або кисломолочного сиру, 200 г сметани, 50-100 г цукрової пудри, 5 г ванільного цукру.
  • Ягоди: чорниці, полуниці.
Збити на великій швидкості білки, поступово додати цукор, жовтки і збити на малій швидкості. Ввести просіяне борошно з розпушувачем, легенько замісити тісто, виляти на деко 30 на 40 см з пергаментом. Випікати при 180 градусів приблизно 15 хв. Зняти з пергаменту і скрутити на рушнику або пергаменті, залишити до повного охолодження.
До протертого сиру додати сметану, пудру, ванільний цукор, збити міксером. Змастити корж, викласти ягоди, скрутити, залишити в холодильнику на ніч.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Спробуйте також приготувати рулет за іншими перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook