Рогалики, що тануть у роті. Цьому рецепту більше 40 років!

Рогалики завжди в моді і ніколи не приїдаються! І це дійсно так! Цей рецепт ще з 80-х років, тоді рогалики пекли на кожне весілля. І зараз я їх часто готую!

Рогалики

125 г масла (маргарину), 125 г смальцю, 450 г борошна, 150 г сметани, 2 жовтки, ванільний цукор, 1,5 ч. ложки розпушувача.
Перетерти борошно, смалець і масло. Додати розпушувач. Додати сметану, жовтки, ванільний цукор і замісити тісто. Воно не має липнути до рук. Якщо липкувате, то підсипати ще жменьку борошна. Покласти тісто, замотане у харчову плівку, на 4 год у холодильник. Поділити на 5 частин, розкочувати коло і ділити на сегменти. Класти повидло (можна вишні) та закручувати рогалики. Випікати при 170-180 ОС до зарум’янення. Обсипати пудрою.
Рецепт і фото Ольги Мордовіної

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook