шарлотка з яблуками

Пишна шарлотка з яблуками, яка вдається у всіх

Дуже вдалий рецепт шарлотки. Вона вдається у всіх і з першого разу! Смачна і пишна! Зберігайте цей чудовий рецепт!

Пишна шарлотка з яблуками

  • 4 яйця, 200 г цукру, 200 г борошна, ванільний цукор, 1 ч. ложка розпушувача, 2 яблука (більші).
До яєць додати цукор, ванільний цукор і збити міксером на найвищій швидкості 8-10 хв. Додати до яєчної маси частинами просіяне борошно з розпушувачем і акуратно перемішати зверху вниз лопаткою. Форму для випічки (діаметр 26 см) застелити пергаментом, вилити половину тіста, поверх тіста викласти почищені і порізані яблука, зверху решту тіста та яблука, які залишилися. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 50 хв до сухої палички. Після охолодження посипати цукровою пудрою.
Рецепт і фото Надії Тимків

Радимо також приготувати шарлотку за іншими перевіреними рецептами:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook