Пишна шарлотка з яблуками
- 4 яйця, 200 г цукру, 200 г борошна, ванільний цукор, 1 ч. ложка розпушувача, 2 яблука (більші).
До яєць додати цукор, ванільний цукор і збити міксером на найвищій швидкості 8-10 хв. Додати до яєчної маси частинами просіяне борошно з розпушувачем і акуратно перемішати зверху вниз лопаткою. Форму для випічки (діаметр 26 см) застелити пергаментом, вилити половину тіста, поверх тіста викласти почищені і порізані яблука, зверху решту тіста та яблука, які залишилися. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 50 хв до сухої палички. Після охолодження посипати цукровою пудрою.
Рецепт і фото Надії Тимків
Радимо також приготувати шарлотку за іншими перевіреними рецептами:
- Недорога випічка нашвидкуруч: шарлотка, медовик, бісквіт, коврижка
- Пухка шарлотка з яблуками. Секрет – у гарячому молоці
Post Views: 30