Пиріг зі сливами. Легкий у приготуванні і дуже смачний!

Дуже простий і смачний пиріг зі сливами (а ще можна робити з яблуками, персиками, ягодами - з тим, що маєте). Навіть збивати міксером нічого не треба! І ні грама маргарину! Словом, зберігайте рецепт - вам сподобається!

Пиріг зі сливами

Форма 28Х19 см. 3 яйця, 200 г цукру, 150 мл олії, дрібка солі, ванільний цукор, 1 скл. кефіру (200 мл), 350 г борошна, 1 ч. ложка розпушувача, приблизно 20 слив.

3 яйця змішати з 200 г цукру. Додати 150 мл олії, дрібку солі, ванільний цукор перемішати (віничком, не міксером). Додати 1 скл. кефіру, перемішати. Поступово всипати 350 г борошна з 1 ч. ложкою розпушувача. Ретельно перемішати. Вилити готову масу в форму. Зверху викласти половинки слив розрізом донизу, посипати цукром. Випікати при 180 ОС 45-50 хв.

Рецепт і фото Світлани Зіміної-Тринчій

Спробуйте також приготувати:

“Сливи в шоколаді” – не варення, а чудо! Готую вже кілька років!

Пікантні мариновані сливи венгерки “Десятиденка”. Закуска, що треба!

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook