Пиріг “Королівська ватрушка”
- Тісто: 200 г масла, 4 ст. ложки какао, 0,5 ч. ложки соди, 1 п. ванільного цукру.
- Начинка: 800 г сиру, 3 яйця, 0,5 скл. (200 мл) цукру, 50 г кокосової стружки.
Натерти з морозилки масло на крупній тертці. Змішати натерте масло з борошном, цукром (пів склянки), содою і какао в глибокій мисці, все це перетерти.
Для начинки збити яйця із рештою цукру (пів склянки) і ваніллю в піну до повного розчинення. Потім додати в яєчну суміш сир і 50 г кокосової стружки, злегка збити (30 с).
Чашу мультиварки змастити маслом і злегка присипати борошном. Викласти в чашу третину масляно-борошняної маси (я натирала на крупній тертці), рівномірно розподілити по дну. Зверху викласти половину сирної начинки. Потім знову викласти шар маси і шар начинки, зверху знов викласти тісто. В мультиварці обрати режим “Випічка” на 65 хв. Охолодити у формі, тоді дістати “Королівську ватрушку” на тарілку.
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також приготувати:
- Сирник з шоколадною крихтою “Королівська ватрушка”
- Рідка королівська ватрушка. Рецепт для мультиварки і духовки
Post Views: 38