Інгредієнти:
200 г чорного шоколаду, 3 яєчних білки, 180 г цукру, 20 г желатину, 100 г води, по 150 г згущеного молока і масла, кислота лимонна (на кінчику ножа).
Збити білки, додавши лимонну кислоту. Залити желатин водою (100 г), дати набрякнути. Збити масло, поступово вливаючи згущене молоко. У набряклий желатин всипати цукор і розтопити, не доводячи до кипіння. У білки поступово додати остиглий желатин, продовжуючи повільно збивати, додати збите масло зі згущеним молоком, викласти в форму. Поставити в холод застигнути.
Розтопити шоколад, дати охолонути. Занурювати шматочки суфле у шоколад, викладати на фольгу, дати застигнути. Прикрасити за бажанням. Можна у форми (з-під цукерок) налити трохи розтопленого шоколаду, охолодити (щоб застиг), налити ще один шар (щоб стінки форми «одягнути в шоколад»), потім викласти суфле, охолодити до застигання, а потім верх знову вкрити рідким шоколадом. Коли все застигне, перевернути форму і злегка прогріти дно феном – цукерки випадуть.