Кекс із вишнями
Форма 24 см. 2 яйця, 1 скл. цукру (250 мл), 1 скл. кефіру, вимішати, 2 скл. борошна, 2 ч. ложки розпушувача, 0,5 скл. олії.
2 яйця, 1 скл. цукру (250мл) збити до білого, додати 1 скл. кефіру, вимішати, додати поступово 2 скл. борошна, в яке вимішати 2 ч. ложки розпушувача, збити все міксером. Вкінці додати 0,5 скл., можна менше, олії. Знову вимішати. Розморожені вишні обсипати трішки крохмалем і вимішати з тістом. Залити у форму (добре змазати і посипати мукою) і випікати 50-60 хв при 180 ОС до сухого сірника. Я додала ще трішки горішків і родзинок.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 14