Далеко не всі страви можна готувати в алюмінієвому посуді. Деякі продукти можуть стати небезпечними для здоров'я.
Щоб печінка танула у роті, потрібно дотримуватися простих, але важливих правил. Прислухайтеся до порад - і ви переконаєтесь, що печінка може бути не лише корисною, а й неймовірно смачною.
Часто буває: купили хурму, а вона терпка, або ківі чи авокадо виявилося недозрілим і твердим. Та є спосіб, як зробити ці плоди м'якими і смачними. Без заморожування!
Дотримуючись цих порад, ви зможете уникнути поширених помилок і підняти свої кулінарні здібності на новий рівень. Адже смак їжі залежить не лише від інгредієнтів, а й від вашої уваги до деталей.
Дізнайтеся, чому важливо зменшити споживання солі, як це впливає на здоров’я та як зробити менш солоні страви смачними.
Ви теж задумувалися про те, що, можливо, варто перейти на каву без кофеїну? Тоді дізнайтеся правду, наскільки безпечна кава без кофеїну та які її реальні властивості.
Дотримуючись простих правил ви зможете насолоджуватися ароматом сушених грибів упродовж кількох років. І ніяка міль їм не нашкодить!
Курка – це корисний і поживний продукт, який підходить для приготування безлічі смачних страв. Ідеї - у публікації!
Нині дуже рідко люди вживають калину, бо ягоди кислі. І дарма: вона дуже корисна. А ще з неї можна приготувати смачне желе, сироп, заготовку для чаю та компоту на зиму.
Не вся курятина однаково корисна. Дізнайтеся, яких частин курки краще уникати та як їх правильно готувати для безпечного споживання.