Помідори у своєму соку

Це той випадок, коли помідори з'їдаються до останнього шматочка, а маринад випивається весь до краплі. Ну дуже смачно!

Помідори у своєму соку

5 кг помідорів, 1,5 скл. цукру, 1 скл. олії, 1 скл. оцту, 4–5 ст. л. солі, чорний перець горошком (3 шт.), гвоздику (3–4 шт.), часник (3–4 зубці).

5 кг помідорів перекрутити на м’ясорубці. Масу варити 30 хв. Додати до неї 1,5 скл. цукру, 1 скл. олії, 1 скл. оцту, 4–5 ст. л. солі. Варити ще 5 хв.

Цією сумішшю залити помідори (вони мають бути невеличкі та тверді), розкладені в літрові банки.

Додати чорний перець горошком (3 шт.), гвоздику (3–4 шт.), часник (3–4 зубці). Стерилізувати 25–30 хв.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook