Полтавські галушки на кефірі

Є один секрет приготування смачних галушок, про який мало хто знає: чим довше їх варити, тим жорсткішими вони стають. Тому не перестарайтеся!

Галушки

250 мл кефіру, 400 г борошна, по 0,5 ч. ложки солі і соди, 1 яйце. Засмажка: 1 велика морквина, 2 цибулини, сало.

У кефір вбити яйце, додати соду, сіль і всипати борошно. Замісити тісто і залишити відпочити на 20 хв. Моркву потерти, цибулю і сало порізати. Цибулю і моркву обсмажити на салі. З тіста скотити кульки трохи менші, ніж волоський горіх. Вкинути у підсолений окріп, варити 2–3 хв після того, як спливуть. Чим довше варити, тим жорсткішими стають. Галушки відцідити, вкинути у засмажку, перемішати.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook