Мариновані свинячі вуха
- 2 вуха, 1 морквина, 1 цибулина, 1 ст. ложка солі, 1 лавровий листок, 6 шт. перець горошком.
- Маринад: 1 ч. ложка цукру, 0,5 ч. ложки солі, 2 ст. ложки соєвого соусу, 1 ст. ложка оцту, 2 ст. ложки олії, 0,5 ч. ложки паприки, 0,5 ч. ложки меленого коріандру, 6 зубців часнику.
Свинячі вуха потрібно перед приготуванням підготувати: почистити, замочити у воді на 3-4 години. Далі покласти у каструльку, залити холодною водою, щоб вона повністю їх покрила, додати моркву, цибулю, лавровий листок, перець горошком. Варити 1,5-2 години, до м’якості, але не переваріть. За 10 хвилин до того, як вуха будуть готові, рідину посолити. Періодично знімайте піну. Потім вийняти з води, охолодити й обтерти паперовими рушниками від зайвої рідини.
Нарізати вуха тонкими смужечками. Скласти у контейнер. Приготувати маринад: з’єднати соєвий соус, оцет, олію, паприку, мелений коріандр та часник. Все гарно перемішати. До нарізаних вух додати сіль (0,5 ч. ложки) та цукор, перемішати. Далі вилити маринад, знову все гарно перемішати, накрити й поставити в холодильник на 2-3 години. А краще на ніч. Зранку мариновані свинячі вуха готові.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Радимо також приготувати:
- Вівсяні палички «До пива, вина і кави»
- Печиво з перцем до пива
Post Views: 30